• Nieuw

Doos 50 stuks Mondkapjes

€ 45,00

Doos 50 stuks 

Niet voor medisch gebruik! Gezichtsmasker gemaakt van 3 hypoallergene lagen in non-woven materiaal met elastieken bandjes.

Let op: Vanwege hygiëne is het niet mogelijk om deze maskers te retourneren of te ruilen

Bij het aankopen van dit product krijgt u per stuk 45 spaarpunten. Het totaal van uw bestelling zal nu 45 punten bedragen ter waarde van € 2,25.
Beschrijving Niet voor medisch gebruik! Gezichtsmasker gemaakt van 3 hypoallergene lagen in non-woven materiaal met elastieken bandjes. Het hypoallergene materiaal biedt draagcomfort en optimale bescherming. Het masker moet over de mond en neus worden gedragen en kan eenmalig worden gebruikt. Wanneer het masker beschadigd of nat is of wanneer het ademen door het masker zwaar wordt, moet het masker worden vervangen. Verwijder het masker dan zonder de buitenzijde aan te raken, gooi het weg in een gesloten prullenbak en was je handen voordat je een nieuw masker opzet. •

Let op: Vanwege hygiëne is het niet mogelijk om deze maskers te retourneren of te ruilen

Hoe gebruik je de maskers: 1. Open het masker, houd het vast aan de elastieken bandjes en zet het masker op je gezicht. Zorg ervoor dat de blauwe zijde zich aan de buitenkant bevindt en dat de metalen, buigbare clip zich aan de bovenzijde bevindt. 2. Doe de elastieken bandjes om je oren en zorg ervoor dat je neus en mond bedekt zijn door het masker. 3. Verbuig de metalen clip op zo'n manier dat het masker zich volledig om je neus sluit. 

4 Items

Specifieke referenties

Beoordelingen (0)

Geen klant Beoordelingen op dit moment.


Beoordeling toevoegen
Captcha

Vraag (0)

Geen vragen van klanten voor het moment.


Uw vraag is verstuurd met succes ons team. Bedankt voor de vraag!
Doe een vraag
formulier verbergen
Captcha